TwilightSaga – filmul

Probabil toate ati vazut  filmul TwilightSaga. Nu cred ca as putea sa spun ceva nou despre el ce nu s-a scris deja.Imi place la nebunie acest film.Poate pentru simplul fapt ca sunt o romantica incurabila.
Imi place foarte mult ideea filmului: dragostea ce trece dincolo de orice bariera chiar si a mortalitatii.


Filmul a primit multe critici si s-au spus multe rautati. Chiar s-a si facut o parodie „Vampire suck” sau ceva de genul acesta, parodie pe care am vazut-o si care mi-a placut de altfel. Actorii au jucat foarte bine 🙂 Asta ma face sa cred ca filmul Twilight este important pe piata cinematografica.


Desi filmul Twilight are mici stangacii pe care doar un ochi critic le poate observa, aduce in fata ideea de dragoste adevarata si pura pana la urma.N-am vazut nici o scena vulgara in tot filmul.Toate scenele sunt facute cu bun gust. Erotismul acestui film este unul pur exact cum il putem observa in filmele de epoca.Trebuie sa spun neaparat ca ador acele filme. Cred ca asta a prins cel mai mult la publicul satul de filmele cu  scenele erotice vulgare si scene cu violenta sau alte mizerii. Avem nevoie de astfel de filme. Piata cinematografiei ar trebui umpluta cu astfel de filme light. Ramai cu un sentiment frumos dupa ce vizionezi filme de acest gen.


De abia astept ultima parte a acestui film, desi nu ma voi duce in ziua lansarii (22 noiembrie din cate am inteles). Va fi nebunie la cinematografe in ziua lansarii.


Toate informatiile despre acest film inclusiv video le gasiti dand click pe Twilight.Sper sa mergeti la film!


Alexandrina

3 gânduri despre „TwilightSaga – filmul

  1. Abia astept sa apara! Pe 5 nov e ziua mea, si in fiecare an parca l-au bagat in cinematografe in luna noiembrie. I can't wait! Si eu sunt fana, am citit si cartile… Daca zici ca iti place Twilight, vezi si The Vampire Diaries 😀 Am eu o presimtire ca o sa iti placa :)) Pupy

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s