Review Doracil Anticalcar

 In fiecare iarna facem curatenie generala in case si avem nevoie de produse bune pentru curatat. Cand gasim produse care sa faca treaba pe jumatate e si mai bine.
 Ei bine eu am gasit un astfel de produs pe http://www.triodeluxe.ro/. Se numeste Doracil anticalcar. Produsul indeparteaza petele si depunerile de calcar precum si petele de rugina. Aveam nevoie de un astfel de produs care sa fie bland cu bateriile din inox. Mi-am distrus doua baterii cu detartrant si am ramas traumatizata si asta pana sa descopar acest produs minunat.

Eu am incercat acest produs pe depuneri de calcar si si-a facut treaba minunat. Am pus solutia pe o baterie de la baie, am lasat-o 30 de secunde sa actioneze si am sters cu un burete, apoi am clatit cu apa calda. Iata imaginile:
Inainte


Descriere produs:

Lichid cu caracter acid pentru curăţarea depunerilor de calcar şi rugină în spaţiile greu accesibile. Curăţă pete, reziduuri de calcar şi rugină lăsate pe băi, chiuvete, robinete, toaletă, duşuri, gresie, faianţă.
Redă strălucire tuturor suprafeţelor tratate.
Mod de utilizare: Se aplică pe suprafeţe. Se curăţa cu laveta uscată şi se limpezeşte cu apă din abundenţă. A un se folosi în combinaţie cu produse care conţin clor.
Nu conţine clor.
Produs concentrat.
Cantitate: 750 ml.
De ce imi place?
*Isi face bine treaba si rapid
*Recipentul contine o cantitate considerabila de produs
*Este simplu de folosit
*Are pret rezonabil.
Sper ca-l veti cumpara. Nu veti fi dezamagite!
Va pup
Alexandrina


9 gânduri despre „Review Doracil Anticalcar

  1. hm,super.aceas problema doar ca la mine calcaru este mult mai rau fiind apa de put nu apa nova.si a trebuit sa mi pun dedurizator si inca mai am de tras cu totu.eu am refacut cu sano dar la faianta nu ma ajuta.acesta doar de pe net se cumpara?multumesc.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s