Asteptare

Ploua cu frunze uscate ruginii, e frumos, e soare. Soare la final de octombrie, cald, 25 de grade Celsius si eu stau neputincioasa in pat si astept. Astept ziua de luni sa vad daca mi-au ajuns blestematele de analize. Ma simt rau de o luna. Pana acum am primit diagnostic gresit si implicit tratament gresit.

Multi medicii consulta superficial. Nu au timp si nici rabdare sa te consulte sau sa te asculte ce le zici. Multi nici nu au pregatire suficienta sau continua. Ar trebui instituite programe pentru educarea continua a medicilor, sa fie obligati sa participe la conferinte medicale, seminarii. Ar trebui mai multi bani alocati cercetarii medicale. Avem un sistem medical la pamant. Mor oamenii cu zile din cauza ignorantei si a lipsei de fonduri.

Eram mandra ca sunt romanca, acum nu mai pot sa zic asta. Sunt mandra de tara mea ca teritoriu si atat. Sunt profund dezamagita de tot ce se intampla, de toata rautatea asta acumulata in inimile oamenilor. Ce sa salveze Dumnezeu? Pe cine? Nu are prea multi candidati la fericirea eterna. Dezamagire profunda. Ti se zice sa lupti, sa nu te lasi. „…lupta, lupta si da-i si lupta…” (O scrisoare pierduta de I.l. Caragiale,  daca nu ai citit-o ti- -o recomand). Lupti, dar cu ce naiba daca nu stii ce ai, nu stii ce iti rezerva viitorul. Dar rezisti, fara hashtag (urasc acel hashtag).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s