Dragoste infinita

Asa se traduce numele parfumelului pe care l-am primit cadou la Bloggers meet up din Satu Mare. Numele generic este foarte romantic si cine l-a dat cel mai probabil tanjeste dupa dragoste infinita, la fel ca si mine de altfel. Infinite love codul K94 acesta este parfumelul care se afla in plasuta mea. Subnumele lui este Madrid. Eu l-am denumit altfel si anume ‘Never ending summer’ pentru ca mie asta imi inspira o vara nesfarsita cu arome de iasomie, ambra si usoare note lemnoase. Il port in timp ce scriu acest articol pentru ca doar asa il pot descrie mai bine.

Imagineaza-ti ca esti pe o plaja exotica Bali, Thailanda, Maldive si … N-ai fost acolo?! Nu-i problema, nici eu, dar sa revenim. Imagineaza-ti o plaja exotica, soarele iti saruta pielea, briza iti mangaie pletele, aerul sarat iti linisteste trupul istovit de atata munca… Imagineaza-ti cum toate grijile dispar in imensitatea oceanului. Ramai doar tu… cu simturile tale si aromele nebune care se impletesc suficient de bine incat sa-ti dea starea aceea de euforie, chimia aceea perfecta de care nu mai vrei sa scapi. Am reusit sa-ti creez o imagine? Ei bine asa „vad” eu acest parfum. Euforie, liniste si soare…

Parfumelul a venit cu acest „gizmo” (asa-i zic eu) un mini recipient in care poti sa incarci parfumul si pe care poti sa-l iei cu tine in poseta sau buzunar. Recipientul are o supapa in capatul de jos si prin apasari repetate incarci parfumul. Este foarte simplu si ingenios.
Voila, parfumel de purtat cu tine oriunde te duce …inima.

2 gânduri despre „Dragoste infinita

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s